zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

Bijzondere planten voor in de woonkamer

6 augustus 2007 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Wie altijd al een vleesetende plant als levende vliegenvanger voor zijn woonkamer wilde hebben, is nu bij Hornbach aan het goede adres. De hele maand augustus van 2010 treffen klanten in het kader van de TuinIdee-show ‘Vleesetende planten’ een bijzondere en exotische wereld aan waarin verschillende vleesetende planten, zoals de venusvliegenval, de zonnedauw, de bekerplant en de trompetbekerplant, op hun nieuwe eigenaar wachten.

Vooral in de eigen woonkamer vallen de vleesetende planten door hun ongewone uiterlijk op. De verzorging is net zo eenvoudig als bij andere kamerplanten. Tijdens de show vertellen de Hornbach-experts bezoekers hier alles over en bieden zij uitgebreide informatie over de verschillende soorten vleesetende planten die er zijn. De informatie is na te lezen in folders die klaarliggen om mee te nemen.

Lees meer over:

huiskamer vleeseters
Deel dit bericht met je vrienden!