maandag 18 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Schaakteam blijft aan kop

30 januari 2009

ALBLASSERDAM - Door een 5-3 zege op De IJssel blijft het eerste team van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam lijstaanvoerder.
In de uitwedstrijd boekten Bert Terlouw, Meinte Smink en Hans van de Beukel een overwinningen. Remises werden bereikt door invaller Pieter Modderkolk, Philip Kraaiveld, Kees van Meerkerk en Marius de Wit. Jo Pattinama leed zijn eerste competitienederlaag van het seizoen.

De wedstrijd tegen concurrent Erasmus 3, die voor 23 februari op het programma staat, moet de beslissing brengen in de titelrace. De Rotterdammers hebben een punt achterstand. In de strijd om de regionale beker is Papendrecht/Alblasserdam doorgedrongen tot de kwartfinales na een zeer fraaie zege op het sterker geachte Dordrecht.

Het derde team heeft ook nog kans op het kampioenschap, al is de concurrentie groot. Het jonge tweede team vecht tegen degradatie.
In de interne competitie gaat Hans van de Beukel aan de leiding in de twee periode. Opvallend is het goede presteren van zijn dochter Léjanne, die op de vierde plaats staat.

Lees meer over:

schaakteam
Deel dit bericht met je vrienden!