woensdag 8 december 2021

Alles over Alblasserdam

Ramkraak blijkt verkeersongeval

6 februari 2009

ALBLASSERDAM - In de nacht van donderdag op vrijdag 6 februari ondernam de politie een zoekactie naar aanleiding van een melding van een ramkraak. Een getuige belde de meldkamer dat een voertuig de pui van een autobedijf op de Edisonweg was ingereden. De auto zou weer weggereden zijn. De getuige gaf tevens een kenteken door.

Omdat de indruk bestond dat het een ramkraak betrof, gingen agenten in de omgeving en bij het woonadres van de eigenaar  zoeken. Collega’s troffen echter bij aankomst op de plaats van het incident de auto aan, even als de bestuurder, een 29-jarige inwoner van Hardinxveld-Giessendam. Deze verklaarde dat tijdens het keren van de auto zijn voet van het pedaal was geschoten, waarop hij de pui was ingereden.

De 29-jarige is na een blaastest meegenomen naar het politiebureau, omdat bleek dat hij te veel had gedronken. Met een rijverbod en een bekeuring kon hij weer huiswaarts keren.

Lees meer over:

ongeval ramkraak
Deel dit bericht met je vrienden!