maandag 17 januari 2022

Alles over Alblasserdam

Letsel door aanrijding op de Lindelaan

20 april 2009

ALBLASSERDAM - Op vrijdagmorgen 17 april 2009 omstreeks 08.20 uur vond op de kruising Lindelaan met de Esdoornlaan een aanrijding plaats tussen een fietster en een personenauto. Een 73-jarige vrouw uit Alblasserdam reed op haar fiets over de Esdoornlaan en verleende op de kruising geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 28-jarige vrouw uit Alblasserdam, die over de Lindelaan reed.

De 73-jarige vrouw is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat zij een gekneusde heup en –arm aan het ongeval had overgehouden. De auto had geen schade en de fiets was licht beschadigd door de val op het wegdek.

Lees meer over:

aanrijding lindelaan esdoornlaan
Deel dit bericht met je vrienden!