donderdag 21 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Man aangehouden op verdenking van diefstal fiets

1 mei 2009

ALBLASSERDAM - Op de van Eesterensingel is op donderdagmorgen 30 april een 23-jarige man uit Alblasserdam aangehouden nadat hij in dronken toestand een fiets had gestolen. De man sleepte een afgesloten damesfiets mee en vertelde de agenten dat hij de fiets van zijn moeder gebruikte. De gegevens van de man werden genoteerd waarna hij zijn weg vervolgde. Enkele ogenblikken later werden de dienders aangesproken door een 20-jarige vrouw uit Oud-Alblas die meldde dat haar fiets op de Dam was gestolen.

De man werd daarop opnieuw staande gehouden en werd geconfronteerd met de eigenaresse. Door middel van telefonisch contact met de vader van de verdachte werd bevestigd dat de fiets toebehoorde aan de 20-jarige vrouw. Zij kreeg de fiets direct mee waarop de verdachte werd aangehouden. De man ontkende de diefstal en gaf aan dat hij de verkeerde fiets had meegenomen. Hij is heengezonden.

Lees meer over:

diefstal van eesterensingel
Deel dit bericht met je vrienden!