maandag 17 januari 2022

Alles over Alblasserdam

Onenigheid tussen uitgaande jongeren op de Dam

4 mei 2009

ALBLASSERDAM - In de nacht van zaterdag op zondag 3 mei is een 16-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden geweest na een opstootje op de Dam en de Plantageweg. Twee groepen jongeren kregen ruzie toen zij elkaar rond 01.30 troffen in het uitgaansgebied op de Dam. Zo’n twintig jongeren, verdeeld in twee groepen, scholden over en weer naar elkaar en verplaatsten zich in de richting van de Randweg. Er werd geduwd en de twee groepen wilden de confrontatie met elkaar aangaan. Agenten en zogenaamde SUSwachten hielden de groepen uit elkaar om escalatie te voorkomen. Na de aanhouding van de 16-jarige jongen werd het rustig.

Lees meer over:

plantageweg randweg dam
Deel dit bericht met je vrienden!