woensdag 27 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Aanrijding letsel

4 mei 2009

ALBLASSERDAM - Op maandagmorgen 4 mei 2009 omstreeks 07.35 uur vond op de kruising Vondellaan met de Nicolaas Beetsstraat een aanrijding plaats tussen een lijnbus en een personenauto. De bestuurster van de personenauto, een 26-jarige vrouw uit Alblasserdam kwam vanuit de Vondellaan en sloeg rechtsaf de Nicolaas Beetsstraat in. Doordat ze de bocht te ruim nam botste ze tegen een lijnbus, bestuurd door een 54-jarige man uit Sliedrecht, die langzaam reed en haar tegemoet kwam. In eerste instantie werd gemeld dat de vrouw bekneld zat en daarom werd de brandweer gealarmeerd.

Later bleek dat de vrouw zelf uit de auto kon stappen en naar de brancard van de ziekenauto liep. Ze is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto raakte totaal vernield. De autobus liep lichte schade op en de chauffeur kwam met de schrik vrij.

Deel dit bericht met je vrienden!