vrijdag 22 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Klimaatfeest in de Roemer Visscherstraat

18 mei 2009

ALBLASSERDAM - Een koude wind kon de buurtbewoners niet binnenhouden tijdens het Klimaatfeest op zaterdag 16 mei 2009 in de Roemer Visscherstraat. Geheel gewijd aan diverse goede doelen waren er demonstratie's te zien van oude ambachten, werd er kaas en snoep verkocht ten behoeve van diverse goede doelen, en was er een 'rommelmarkt'. Ook werden er diverse demonstratie's gegeven, o.a. fitness. Wethouder Veerman roemde het initiatief van organisator Patrick van der Elst en het behalen van een vijfde plaats in Zuid-Holland.

 

 Workshop Mandvlechten


Rommelmarkt bij de Vondellaan


Demonstratie schaapskudde hoeden


Fitness? Geen probleem voor Sjoerd Veerman

 

Veel lovende woorden van wethouder Veerman aan het adres van organisator Patrick van der ElstEen schaap wordt vakkundig van z'n wintervacht ontdaan
 

 Foto's: Joop Aret

Deel dit bericht met je vrienden!