woensdag 27 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Kind onder auto

22 mei 2009

ALBLASSERDAM - Een 5-jarig jongetje uit Alblasserdam is op zijn fietsje aangereden door een personenauto en ruim 15 meter meegesleurd. Dit gebeurde op donderdagavond 21 mei 2009 omstreeks 19.30 uur in de Zeevaartstraat. Het jongetje stak plotseling van achter een geparkeerde auto op zijn fietsje de straat over. Hij werd geschept door een personenauto. De bestuurder, een 73-jarige man uit Rotterdam, kon het ventje niet meer ontwijken. Het jongetje werd door omstanders onder de auto vandaan gehaald. Uit voorzorg werd de traumahelikopter gewaarschuwd. Deze hoefde niet in actie te komen en werd teruggeroepen. Personeel van de ambulancedienst stabiliseerde het jongetje.

Hij is per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht. Na onderzoek bleek dat hij alleen snijwonden en blauwe plekken had opgelopen. Hij werd een nacht ter observatie gehouden. De 73-jarige bestuurder had hartklachten en werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Hij mocht na onderzoek weer naar huis. Het rijbewijs van de bestuurder werd ingevorderd. Personeel van de Regionale Verkeersondersteuning (RVO) deed terplaatse onderzoek.  De politie maakt proces-verbaal op.

Lees meer over:

aanrijding zeevaartstraat RVO
Deel dit bericht met je vrienden!