donderdag 21 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Diefstal bloembakken van begraafplaats aan de Kerkstraat

25 mei 2009

ALBLASSERDAM - De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over diefstal van twee betonnen bloembakken van de begraafplaats aan de Kerkstraat. Een 72-jarige vrouw uit Alblasserdam deed hiervan aangifte. De diefstal heeft plaatsgevonden tussen zaterdag 9 mei en zondag 17 mei. De bloembakken waren achter een gedenksteen gezet om te worden gevuld. Volgens de aangeefster zou er meer materiaal zijn meegenomen van andere graven. Daarvan is nog geen aangifte gedaan.

Getuigen die meer weten over de diefstal of alsnog aangifte willen doen, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Alblasserdam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

begraafplaats Kerkstraat
Deel dit bericht met je vrienden!