vrijdag 22 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Inbraak in bedrijfspand aan de Van Hennaertweg

29 mei 2009

ALBLASSERDAM - In de nacht van donderdag 28 mei op vrijdag 29 mei is ingebroken bij een textielgroothandel aan de Van Hennaertweg. Agenten kregen de melding dat het alarm afging en gingen ter plaatse. Bij het bedrijf aangekomen zagen zij een personenauto voor het bedrijfspand staan en enkele personen die om het pand heenliepen. Toen de inbrekers de politie zagen, stapten zij snel in de auto en gingen er vandoor. De agenten zetten een achtervolging in, maar raakten de auto op de A15 uiteindelijk kwijt. Terug op de Van Hennaertweg aangekomen bleken de inbrekers hun buit op straat te hebben achtergelaten: de kluis van het pand lag op de stoep. De eigenaar van het bedrijf heeft aangifte gedaan.

Lees meer over:

inbraak A15 van hennaertweg
Deel dit bericht met je vrienden!