Friday 24 September 2021

Alles over Alblasserdam

Verkeersruzie

30 juli 2009 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Na een verkeersruzie hebben agenten een 63-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. De politie kreeg de melding van de ruzie op woensdagmiddag 29 juli 2009. Volgens een 31-jarige automobiliste uit Alblasserdam had de verdachte haar geslagen. Ze reed over de rijksweg A15 en wilde een rijstrook opschuiven om uit te voegen in de richting van Alblasserdam. De 63-jarige reed plotseling achter haar. Van de snelweg af bij de kruising met de Grote Beer stapte de 63-jarige uit en liep naar de auto waarin de vrouw zat. Hij probeerde het portier te openen en toen het autoraam openstond gaf de verdachte de vrouw een klap. De verdachte verklaarde boos te zijn omdat de vrouw haar auto tussen het andere verkeer duwde.

Deel dit bericht met je vrienden!