dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Beoordelaars beoordeeld

26 oktober 2009 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag was er weer Diplomazwemmen bij Zwem- en Poloclub Wiekslag. Deze keer was het een beetje spannender dan anders want een controleur van de NPZ (Nationaal Platform Zwemdiploma’s) was aanwezig. Dus niet alleen de zwemmertjes werden beoordeeld, maar ook de zwemlesleiding zelf werd onder de loep genomen!  Het pakte op beide fronten goed uit. Zowel de 38 examenkandidaten als de leiding kregen de (officiële) beoordeling “Goed” en “Zeer Goed” voor wat betreft zwemniveau, zwemopleiding en organisatie.

De gelukkige geslaagden zijn:
Diploma A:
Selin Denise Aslan, Mirthe Baan, Thirza Boele, Govert Benjamin Bosch, Anna Busé, Mikey Lee Fama, Eline Lameris, Deborah Molenaar, Koen Nijsse, Jessica den Ouden, Jeroen Pleune, Hanno Sprong, Luc Sprong, Jacoline Stouten, Naomi Verloop en Evy Vlot.

Diploma B:
Niels Boele, Kim Boeser, Marnick de Bonte, Govert Benjamin Bosch, Celina Brandt, Lisa Fischer, Hannah Hartkoorn, Pasal Huisman, Rafael de Jong, Rob Kooij, Henno Leenheer, Bas van Leeuwen, Dion Ouwens, Colin Plaisier, Kyra Schel, Tim Tigelaar, Sander Ulrich, Anniek van de Velde, Lars van der Voorden en Evelijn de Vreede.

Diploma C
Robin Willem Leenheer, Suzanne den Ouden en Evie Scheer

Deel dit bericht met je vrienden!