Friday 24 September 2021

Alles over Alblasserdam

Thomas Goedhart wint fiets met verste ballon

28 oktober 2009 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - De negenjarige Thomas Goedhart uit Alblasserdam werd dinsdagmiddag verrast met een nieuwe fiets.

Thomas had meegedaan aan de ballonnenwedstrijd ter gelegenheid van de opening verenigingsgebouw De Damsteen van de Grote Kerk aan het Cortgene.
 
Meer dan 200 ballonnen gingen 25 september de lucht in. De ballon van Thomas werd teruggestuurd vanuit Opprebais bij Leuven (België) en was daarmee de verste van allemaal. Met zijn vader, moeder, broertje Etienne en zus Romy kwamen zij dinsdag hun prijs afhalen bij Het Rijwielhuis aan de Van Hoogendorpweg 10a te Alblasserdam. De sponsoren Eliza Bustraan en Corné den Hartog, eigenaren van Het Rijwielhuis, overhandigden met veel plezier aan de verraste jongen de hagelnieuwe fiets. Natuurlijk moest hij met zijn ouders, broer en zus, de sponsoren en de koster van de Grote Kerk op de foto. Er werden in totaal zestien ballonnen terug gestuurd: elf vanuit België en vijf vanuit Nederland.

Lees meer over:

fiets ballon
Deel dit bericht met je vrienden!