woensdag 27 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Politie onderzoekt aanrijding

12 januari 2011 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Een 63-jarige man uit Alblasserdam is op dinsdagmiddag 11 januari aan zijn arm gewond geraakt toen een automobilist hem aanreed op het Scheldeplein. Vermoedelijk raakte de man buiten het zicht van de bestuurder onwel en zag hem over het hoofd. Hij werd op de aanrijding alert gemaakt door omstanders die het zagen gebeuren.

De man wilde actie ondernemen en reed het slachtoffer per ongeluk opnieuw aan. De bestuurder had kennelijk haast want liet enkel zijn telefoonnummer op een briefje achter bij getuigen en reed weg. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer is gewond aan zijn arm en ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Lees meer over:

aanrijding Scheldeplein
Deel dit bericht met je vrienden!