woensdag 27 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Getuigen gezocht van aanrijding

29 januari 2011 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - De politie is op zoek naar de veroorzaker en/of getuigen van een aanrijding op de parkeerplaats nabij de supermarkt aan de Sportlaan in Alblasserdam. De automobiliste parkeerde daar haar zwarte auto in een parkeervak op donderdag 27 januari omstreeks 08.50  uur. Toen zij rond 10.00 uur terugkwam van het boodschappen doen, zag zij direct dat haar auto was beschadigd.

Op de achterbumper aan de rechterzijde waren krassen te zien met blauwe lakresten. Degene die dit heeft veroorzaakt is onbekend gebleven tot op heden. De gedupeerde vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie. Die komt graag in contact met getuigen dan wel de veroorzaker die zich mogelijk herkent in bovenstaand verhaal. Contact kan worden gezocht via het Politie Service Centrum, tel: 0900-8844.

Lees meer over:

aanrijding getuigen
Deel dit bericht met je vrienden!