woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

VV Alblasserdam speelt kater van zich af

21 maart 2011 (door Hans Huisman)

ALBLASSERDAM - Alblasserdam is er uit bij Zaamslag in geslaagd de kater van de 3-1 uitnederlaag bij De Zwerver van zich af te spelen. Op Zeeuws grondgebied werd dankzij treffers van Ralph Hofwegen en Arif Irilmazbilek (hij scoorde twee keer) met 1-3 gewonnen. Na Irilmazbilek’s tweede treffer werd het even ronduit ongezellig op het veld.

Bij de thuisclub was men er van overtuigd dat de Alblasserdammer uit buitenspelpositie had toegeslagen, en dat liet men de scheidsrechter weten ook! Die bleek echter niet onder de indruk van de tirades. Toen de Zeeuwen vervolgens ook nog tegenstanders begonnen te schoppen en te slaan, vond de arbiter het welletjes. Hij stuurde twee man weg.

Lees meer over:

voetbal vvalblasserdam
Deel dit bericht met je vrienden!