zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

Nieuw trainersduo voor Alblasserdam 2

1 april 2011 (door Hans Huisman)

ALBLASSERDAM - Het tweede elftal van Alblasserdam zal in het seizoen 2011/2012 onder leiding staan van John Hendriks en Michel Stoppelenburg. Laatstgenoemde zal eveneens aan de slag gaan als keeperstrainer. De Damdorpvereniging kiest hiermee duidelijk voor een staf waarvan het hart bij de club ligt. Beide trainers hebben in het verleden gevoetbald voor de zondagtak van de vereniging.

Op dit moment staat Alblasserdam 2 onder leiding van Rob Lemans, die er helaas na dit seizoen mee stopt, bovenaan in de reserve derdeklasse. Met de kans op een promotie en de nieuwe trainersstaf hoopt Alblasserdam dat het tweede een betere aansluiting krijgt met het eerste. Bovendien is het ook van belang dat in het tweede elftal op deze manier ambitieuze jeugdleden kunnen doorstromen en zo behouden blijven voor de club.

Lees meer over:

voetbal vvalblasserdam
Deel dit bericht met je vrienden!