woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Alblasserdam heeft selectie bijna rond

12 april 2011

ALBLASSERDAM - Voetbalvereniging Alblasserdam heeft de selectie voor het eerste elftal voor volgend seizoen bijna compleet. De Damdorpers hebben zich voor volgend seizoen versterkt met een aantal jonge en zeer talentvolle spelers. Van Kozakken Boys komt de snelle en behendige rechterspits Eytan Scheimann. Kevin Eerhart komt over van Smitshoek en zal volgend jaar op de linkerflank te bewonderen zijn. Verdediger Bojan Stefanov speelt nu bij het Rotterdamse TOGR en volgend jaar centraal achterin bij Alblasserdam. De broers Niels en Vincent Bijl van het Dordtse Wieldrecht, zullen volgend seizoen het middenveld komen versterken.
   Alblasserdam is er trots op dat deze spelers hebben gekozen om volgend seizoen bij de goed presterende eersteklasser te komen spelen. Deze jongens voegen met hun kwaliteiten iets extra's toe aan de groep, niet alleen door hun voetbalkwaliteiten, maar ook door hun karakter en mentaliteit. Samen met de huidige spelers die blijven en de nieuwe spelers die al eerder hadden toegezegd voor vv Alblasserdam te gaan spelen in het nieuwe voetbaljaar, heeft de club een sterke en evenwichtige selectie samengesteld waar weer aantrekkelijk voetbal van verwacht mag worden.
   Momenteel is de club nog in gesprek met een tweetal spelers, waarover zeer binnenkort ook meer nieuws te verwachten is. Met deze laatste twee is de selectie voor volgend seizoen helemaal compleet.

Lees meer over:

voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!