zaterdag 28 november 2020

Alles over Alblasserdam

Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

29 april 2011 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Op de Edisonweg in Alblasserdam heeft vrijdagavond een ongeluk plaatsgehad tussen een scooterrijder en een auto. De 45-jarige automobilist uit Papendrecht kwam uit de richting van de Helling en sloeg rechtsaf de Ohmweg op. Op dat moment kwam van rechts de scooterrijder aanrijden met de botsing tot gevolg. De jongen op de scooter werd met zwaar letstel aan zijn knie naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij. De verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeersondersteuning (RVO) hebben sporenonderzoek verricht op de plek van het ongeval. Tevens zullen de scooter en de auto worden onderzocht op snelheid ten tijde van de aanrijding.

Foto: Cynthia van Herk

Lees meer over:

ongeval gewonde edisonweg
Deel dit bericht met je vrienden!