vrijdag 30 juli 2021

Alles over Alblasserdam

Deadline fotowedstrijd mensen van de drechtsteden verlengd

3 mei 2011

ALBLASSERDAM - De deadline voor fotowedstrijd ‘Mensen Van De Drechtsteden’ is een week verlengd tot zondag 29 mei.
De fotowedstrijd vindt plaats in het kader van het project Drechtsteden Kijkt.  Op de foto moeten één of meerdere mensen staan op een plek ergens in de Drechtsteden. Dit kan bijvoorbeeld zijn uw eigen straat, een schoolplein, een gebouw of ergens buiten in de polder of langs het water. De foto kan een portret zijn, een groepsfoto of een actiefoto. Elke achtergrond is mogelijk, zolang het maar in de Drechtsteden is.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: t/m 16 jaar en 17 jaar en ouder. In beide categorieën is de 1e prijs € 250, de 2e prijs € 150 en de 3e prijs € 100. Van de beste twintig foto’s wordt een expositie gemaakt die na de zomer in de zes Drechtsteden te zien zal zijn. De bekendmaking van de winnaars is op zondag 19 juni 2011 om 14.00 uur in de Bibliotheek van Zwijndrecht, Norderstedtplein 8. 

Men kan meedoen door maximaal drie foto’s te sturen naar info@drechtstedenkijkt.nl
vergezeld van naam, adres, telefoonnummer, emailadres, leeftijd en waar in de Drechtsteden de foto is genomen. Zie verder het wedstrijdreglement op www.drechtstedenkijkt.nl. Deelname is voorbehouden aan inwoners van de Drechtsteden.

Drechtsteden Kijkt wordt in 2011 in opdracht van de  Drechtsteden georganiseerd door Kunstgebouw, de provinciale organisatie voor kunst en cultuur in Zuid-Holland. Het is financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van de Drechtsteden, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!