woensdag 27 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Klapband veroorzaakt aanrijding in tunnelbuis

26 mei 2011 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Een klapband van een bestelauto met aanhangwagen is op woensdagmiddag 25 mei rond middaguur de oorzaak geweest van een aanrijding met zes voertuigen in de Noord tunnel de  richting Rotterdam. Het voertuig van de 32-jarige bestuurder uit Spijkenisse schaarde waardoor een aantal auto’s bij de situatie betrokken raakte. Een vrouwelijke bestuurster liep een gekneusd borstbeen op en werd meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling. Enkele anderen werden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De politie deed onderzoek naar de zaak. Ook de brandweer, het KLPD en Rijkswaterstaat verleenden hulp. Inmiddels is duidelijk dat bestuurder van de bestelauto geen rijbewijs had voor de combinatie met de aanhangwagen en dat deze te zwaar was beladen. Door het incident bleef de tunnelbuis enige tijd gesloten wat voor behoorlijke filevorming zorgde.

Lees meer over:

aanrijding noord tunnel
Deel dit bericht met je vrienden!