vrijdag 22 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Man aangehouden op A15

27 mei 2011 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM  / HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft vrijdagochtend 27 mei een 27-jarige Slowaakse man aangehouden op de A15. De man reed met zijn auto in de richting van Gorinchem, toen hij in de Noordtunnel diverse malen tegen de tunnelwand reed. Vervolgens reed hij de tunnel uit, waarna hij de auto stil zette. Een 32-jarige man uit Rotterdam die achter de man reed en het incident zag gebeuren, besloot te stoppen om de man hulp te bieden. Toen hij de bestuurder aansprak, stapte deze plots uit zijn auto en rende in verwarde toestand de snelweg op. Hierop heeft de Rotterdammer met nog een weggebruiker het verkeer geprobeerd te stoppen en de man van de weg gehaald. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

 

Foto:  Laurens van Uden

Lees meer over:

A15 aanrijding Noordtunnel
Deel dit bericht met je vrienden!