woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Brede school Het Palet feestelijk geopend

26 juni 2011 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 24 juni 2011 pakte Brede School Het Palet uit. Burgemeester Blase, wethouder Verheij en wethouder Veerman openden op deze dag samen met de leerlingen officieel de deuren van Brede School Het Palet aan de Van Eesterensingel 197.

Na jaren is het besluit gevallen op welke locatie deze prachtige school gebouwd kon worden. Woonkracht10 realiseerde de bouw van Het Palet, in opdracht van het scholenbestuur en de gemeente. Een Brede School midden in de wijk. En daar zijn we allemaal trots op. Het Palet is met recht een Brede School door de combinatie van basisonderwijs met voorzieningen als naschoolse opvang, multifunctioneel speellokaal, zelfstandige werkplekken en een peuterspeelzaal.

Vrijdag 24 juni wordt het pand Het Palet letterlijk ingepakt als een groot cadeau. Dominique van Vliet, bekend van musical en tv, verzorgt de presentatie tijdens deze middag.

   
   

 Foto's: Joop Aret

Deel dit bericht met je vrienden!