maandag 18 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Vrachtwagen brandt uit

2 juli 2011 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Door een technisch defect is op 1 juli rond 12.40 uur op de A15 de cabine van een vrachtwagen uitgebrand. De 32-jarige chauffeur uit Papendrecht merkt op de snelweg dat zijn versnellingsbak vastzat. Hij kon zijn combinatie boven aan de afrit naar Alblasserdam op de vluchtstrook stilzetten en tijdig uitstappen. De brandweer was en snel bij om de brand te blussen, maar de schade was groot en de combinatie moest uiteindelijk wel weggesleept worden. De afrit werd voor alle verkeer richting Alblasserdam even geheel afgesloten, maar na korte tijd kon de rijbaan weer opgesteld worden. De chauffeur kwam met de schrik vrij.

Foto's: Luxfoto

Lees meer over:

A15 brand vrachtauto
Deel dit bericht met je vrienden!