maandag 25 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Aanhouding na zoektocht

15 augustus 2011 (door Hans Huisman)

ALBLASSERDAM - Een 28-jarige man zonder bekende woonplaats is aangehouden na een zoektocht. Iemand waarschuwde op maandag 15 augustus 2011 rond 04.40 uur de politie omdat deze buiten herrie hoorde. Agenten stelden direct een onderzoek in bij het Kortland in Alblasserdam. Daar bleek een auto te staan waarbij de ruit eruit lag en het navigatieapparatuur vonden de politiemensen op de bijrijderstoel.

Tijdens het onderzoek schrok een man op uit de bosjes die vervolgens wegrende in de richting van de waterkant. De verdachte sprong hierna het water in. Agenten begonnen een zoektocht en hielden de 28-jarige bij de Van Lennepstraat aan. Even later kwamen er nog twee meldingen van auto-inbraak. Deze twee voertuigen stonden op de Vinkenpolderweg.
 

Deel dit bericht met je vrienden!