woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Kapsalon Cora sponsort Alblasserdam B1

29 oktober 2011 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM -Kapsalon Cora prijkt sinds kort op het tenue van Alblasserdam B1. Deze kapperszaak wordt sinds februari 2010 bestierd door kapster Desiree den Breejen. .

Desiree is zeker geen onbekende voor de voetbalvereniging. “Ik kom er al van jongs af aan. Mijn vader en broer hebben er gevoetbald en zijn nog altijd vaste supporter. Mijn vriend, Johan de Vries, speelt ook inmiddels al jaren in het eerste elftal. Welk elftal ik zou gaan sponsoren maakte me niet veel uit. Het gaat erom dat je iets voor de vereniging doet. De zoon van Richard Vink (lid sponsorcommissie, MV) speelt in B1 en zodoende sponsort Kapsalon Cora nu dat team.”

Lees meer over:

voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!