zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Mogelijke evacuatie polder Nieuwland

5 januari 2012

ALBLASSERDAM - Het hoogwater is aanleiding om evacuatie te overwegen van het bedrijventerrein polder Nieuwland op de grens van Papendrecht en Alblasserdam, dat buitendijks ligt. De ontwikkelingen worden van uur tot uur gevolgd. Daarom hebben de beleidsteams van Alblasserdam en Papendrecht een vooraankondiging van mogelijke evacuatie gegeven.

Wanneer de veiligheid van de kade rond polder Nieuwland niet gegarandeerd kan worden, zal tot evacuatie van het gebied worden overgegaan. Het waterschap Rivierenland heeft actieve dijkbewaking ingesteld.

Met vragen kunt u terecht op telefoonnummer (078) 635 55 39 of mailen met voorlichting@rcc.vrzhz.nl.

Lees meer over:

dijk water polder nieuwland
Deel dit bericht met je vrienden!