zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Voorlopig nog geen evacuatie polder Nieuwland

5 januari 2012 (door Hans Huisman)

ALBLASSERDAM - Een evacuatie van bedrijventerrein Polder Nieuwland is vooralsnog niet nodig, deelt Waterschap Rivierenland deelde donderdagmiddag 5 januari mee. Om 15:00 uur wordt het hoogste punt verwacht. Op vrijdag 6 januari wordt om 0.30 uur wederom hoog water verwacht, wat dan een nieuw meetmoment zal zijn.

Eerder werd nog serieus rekening gehouden met een evacuatie, zie bericht onder. Dit bericht werd voor de zekerheid alvast doorgeven.

Alle bedrijven op het bedrijventerrein Nieuwland Parc hebben vandaag politieagenten op bezoek gekregen met een brief van de gemeente Alblasserdam en Papendrecht, met daarin informatie over wat te doen bij een evacuatie.

De beleidsteams van de gemeente Alblasserdam en Papendrecht zullen de ontwikkelingen op de voet blijven volgen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!