zondag 17 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Anja Dorst start met New Years Challenge

23 januari 2012 (door Hans Huisman)

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - De Papendrechtse Anja Dorst is al vele jaren voedingsconsulente en gevestigd in beautycenter CARO in Alblasserdam.
Ze biedt ondersteuning en begeleiding bij het afslanken, maar ook mensen die juist willen aankomen, zijn bij haar aan het goede adres.

Anja is enthousiast en legt uit: "Afslanken en gezonder eten staat dit jaar op nummer 1 van goede voornemens voor 2012. In de meeste gevallen stopt men echter met de goede voornemens en lukt het niet om de kilo's kwijt te raken.
Ondertussen neemt het landelijk gemiddelde van mensen met overgewicht ernstige vormen aan.
Uit onderzoek is gebleken dat ondersteuning en begeleiding bij het afslanken belangrijk is en meer succes biedt. Daarom start ik in het kader van ‘New Year, New You’, een New Years Challenge!

Wat houdt het in?
Deze Challenge is een leuke en leerzame manier om met een groep van uw overgewicht af te komen en ervoor te zorgen dat u niet meer terugvalt. U krijgt in 8 korte workshops veel informatie over onderwerpen als de werking van eiwitten, koolhydraten en vezels, het belang van gevarieerde en uitgebalanceerde voeding, tips voor wanneer u uit eten gaat, het belang van water en lichaamsbeweging.
Daarnaast krijgen alle deelnemers professionele begeleiding en ondersteuning.

Voor wie?
Voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afslanken!
Bent u 18 jaar of ouder en wilt u de uitdaging aangaan?
U kunt zich individueel opgeven, maar ook als groep: familie, vriend(inn)en, collega’s."

Vanaf 25 januari begint de New Years Challenge in Alblasserdam. Deelnemers kunnen zich aanmelden bij Anja Dorst, 06 305 349 66 of via welzijn-coach@live.nl. De bijeenkomsten worden gehouden op woensdagavond en vrijdagochtend in beautycenter CARO aan de Van Eesterensingel 1 in ALblasserdam.

Voor meer informatie, kijk op http://anjadorst.coach4everybody.nl

Deel dit bericht met je vrienden!