zaterdag 19 juni 2021

Alles over Alblasserdam

Koninklijke onderscheiding voor Thijs Zanen

27 januari 2012

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 27 januari 2012 reikte burgemeester Blase een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Thijs Zanen. Dit gebeurde tijdens een druk bezochte afscheidsreceptie van de heer Zanen in de nieuwe brandweerkazerne aan de Dam.

Thijs Zanen (55) is tot zijn grote verrassing benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau door zijn bijzondere en langdurige inzet voor de vrijwillige brandweer.

Thijs Zanen is sinds 1975 lid van de vrijwillige brandweer. Hij heeft zich hier lange tijd ingezet ten goede van de samenleving en veiligheid in zijn woonplaats en regio. Daarnaast was hij lid/voorzitter van de Onderdeelscommissie (OC) en diverse werkgroepen.

Deel dit bericht met je vrienden!