Twee treffers Scheimann brengen Alblasserdam winst

30 januari 2012

ALBLASSERDAM - In een niet al te best duel wist Alblasserdam met 2-0 te winnen van hekkensluiter VVC ’68. In de veertiende minuut werd de score geopend door Eytan Scheimann die door een diepe bal van Daely van de Graaf vrij voor de keeper werd gezet en afrondde. Het tempo was echter veel te laag om echt geboeid van te raken. In de tweede helft probeerde VVC ’68 wat terug te doen zonder resultaat. Bij de Buizertbrigade liep het nog steeds niet naar behoren, maar er werden wel wat kansen gecreëerd. Dennis Herremans zag op een kopbal van hem nog de doelman nog net redding brengen. Met nog een halfuur te gaan was het opnieuw Scheimann die ditmaal vanaf de ‘zestien’ uithaalde na een afgeslagen hoekschop en zo voor zijn tweede treffer van de dag aantekende. Doordat een inzet van Richard van de Berg in de resterende minuten ook geen doel trof bleef het daarbij. Door deze driepunter blijft Alblasserdam meedoen in de tweede periode.