woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

E2 nieuw tenue en tassen van Bartec NL

30 januari 2012

ALBLASSERDAM - Zaterdag 28 januari heeft het E2-pupillen team nieuwe tenues en tassen ontvangen van Bartec Nederland uit Ridderkerk.
Michel van Vlerken was namens Bartec aanwezig om de nieuwe outfit uit te reiken.
BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen, elektrische heat-tracing, elektronische meetinstrumenten en sensoren.
In totaal telt de BARTEC groep meer dan 1.400 medewerkers, verdeeld over 10 productiebedrijven in Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Slovenië en China en 28 dochterondernemingen world-wide. Het aantal vestigingen groeit nog gestaag.

 

Lees meer over:

voetbal outfit
Deel dit bericht met je vrienden!