woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

50 jarig huwelijk Dave en Tini den Boer

30 januari 2012

ALBLASSERDAM - Het was vrijdag de 27ste januari precies 50 jaar geleden dat ze elkaar het jawoord gaven.
In Amsterdam, want beiden zijn daar geboren en getogen. Toen ze op 18 jarige leefttijd trouwden deden ze dat om in aanmerking te komen voor een woning in Alblasserdam bij de toenmalige Nederlandse Kabelfabriek, waar Dave als machine-bankwerker enige jaren gewerkt heeft.Tini heeft dan geen werk meer; zij had een kantoorbaan als facturiste.

Het echtpaar kreeg twee dochters: Esther en Claudia en ook nog twee kleindochters. Nu, inmiddels zes jaar met pensioen, houdt Dave zich bezig met de (natuur)fotografie en de hobby van Tini hangt aan de muur: Ze houdt zich bezig met schilderen. Beide gaan ze gezellig uit eten met kinderen en kleinkinderen om deze mijlpaal te vieren en  eind februari volgt er dan een "high tea", waarvoor zo'n honderd personen zijn uitgenodigd.
 
Burgemeester Blase bracht hen die middag een felicitatiebezoek.
 
Foto: Joop Aret
 
Deel dit bericht met je vrienden!