vrijdag 22 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Gemeente Alblasserdam en Hornbach maken een nieuwe start

13 februari 2012

ALBLASSERDAM - De gemeente Alblasserdam en Bouwmarkt Hornbach hebben besloten een eind te maken aan de juridische procedures waarin ze de afgelopen jaren verwikkeld waren. De gemeente en Hornbach sluiten alle dossiers en beginnen met een schone lei. 

Hornbach gaat nu langs de gebruikelijke weg de gewenste (bouw)plannen indienen. Het college van B&W ziet deze plannen tegemoet en is bereid, als de plannen voldoen aan de vereiste wettelijke regels en procedures, deze plannen met een positief advies voor te leggen aan de gemeenteraad. Het gaat om een wijziging van het gebruik van het omheinde buitenterrein, reclamevoorzieningen, het realiseren van een horecagelegenheid en een aanvraag voor de verkoop van vuurwerk. 

De gemeente is in de afgelopen jaren handhavend opgetreden en heeft het bedrijf verschillende dwangsommen opgelegd. De afwikkeling van de dwangsommen is onderdeel van de afspraken, waarbij € 540.000,-- bij de gemeente blijft.

Foto: Pieter van den Berg

Lees meer over:

hornbach college b&w
Deel dit bericht met je vrienden!