zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

Alblasserdam stoot door naar derde plaats

5 maart 2012

ALBLASSERDAM - Door met 0-2 van directe concurrent VVGZ te winnen stoot Alblasserdam door naar de derde plaats in de eerste klasse C. Het was alweer de vijfde overwinning op rij voor de Buizertbrigade.

VVGZ begon fanatiek aan het duel en kreeg in het eerste kwartier al enkele mogelijkheden. Daarna herpakte Alblasserdam zich en kon het enkele counters tot stand brengen. Na een halfuur spelen bood dat soelaas. Een schot van Richard van de Berg werd slecht gestopt door de Zwijndrechtse doelman en Jeffrey Beek was er als de kippen bij om de 0-1 binnen te schieten. VVGZ creëerde tot aan de rust nog wel een paar kansen, maar de scherpte ontbrak.

Dankzij enkele omzettingen ging het in de tweede helft lopen bij het elftal van Bert Buizert. Liefst driemaal kwam er een oranjewitte spits alleen voor de keeper te staan, maar werd er even vaak gemist. In de slotfase besliste Carlo Diaz het duel door op aangeven van de in goede vorm stekende Beek de 0-2 aan te tekenen. Dit is een goede generale voor de derby tegen De Zwerver op Sportpark Souburgh van aanstaande zaterdag.

Lees meer over:

voetbal buizertbrigade vvg
Deel dit bericht met je vrienden!