woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Zonnebloem op de Eureka rondvaartboot

19 maart 2012

ALBLASSERDAM - Woensdag 14 Maart zijn afdeling Zonnebloem Alblasserdam en afdeling Zonnebloem Papendrecht wezen varen. Met de Eureka rondvaartboot. 

Alblasserdammers zaten boven aan boord. Papendrecht beneden aan boord. Opstappen was in Papendrecht.  Ze moesten al vroeg aanwezig zijn maar dat verliep allemaal heel goed. Ze waren met Alblasserdam met ongeveer 75 gasten aanwezig.

Burgemeester Blase kwam iedereen persoonlijk een fijne dag wensen. Dit werd door de gasten heel erg gewaardeerd. De Burgemeester van Papendrecht was ook voor Papendrecht aanwezig.

Het was aan boord heel gezellig met het lekkere eten en de drankjes. Onderweg zei de Kapitein ineens als u naar rechts kijk daar ligt een zeehondje eerst lachen maar echt waar helemaal verdwaald. Er is gelijk melding van gemaakt bij verschillende mensen dus het zal best goed komen.

Onderweg ging de brug niet meer open of dicht dus toen zijn ze een andere route gevaren. Maar op de terugweg zijn ze nog even langs het zeehondje gevaren om te kijken of het zeehondje er nog lag en ja hoor hij lag er nog.

De gasten hebben het weer heel goed naar hun zin gehad, en de vrijwilligers zeiden ook een fijne dag te hebben gehad. Dus al met al was het weer een geslaagde dag.

Wilt u als vrijwilliger ook van deze leuke dagen meemaken kom dan gezellig bij de Afdeling Zonnebloem Alblasserdam.

Deel dit bericht met je vrienden!