woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Echtpaar van der Elst 65 jaar getrouwd

19 april 2012

ALBLASSERDAM - Op 17 april jl.waren Henk van der Elst en zijn Corrie van der Burgh 65 jaar getrouwd en dat hebben zij gevierd met hun 7 zonen, 14 kleinkinderen en 17 achterkleinkinderen met een tocht op een rondvaartboot (de Berenboot) door de Rotterdamse havens. Het echtpaar is voor de Alblasserdammers geen onbekende, want jarenlang verkochten ze kerstbomen vanuit hun woning van desttijds, aan de van Eesterensingel. 

Henk kwam in 1955 als PTT besteller in Alblasserdam wonen, waar hij eerst woonde in de Irenestraat, waarna ze vertrokken naar de van Eesterensingel. Nu woont de 85 jarige Henk al weer 4 jaar met z'n 84 jarige vrouw Corrie in een appartement aan de Groene Zoom, waar zij het goed naar de zin hebben. Hobbies hebben Henk en Corrie niet meer, alhoewel ze nog graag zo af en toe naar Haamstede afreizen, alwaar ze een stacaravan hebben.

Burgemeester Bert Blase bracht het echtpaar een felicitatiebezoek op 18 april.
Deel dit bericht met je vrienden!