woensdag 20 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Navigatiesystemen gevonden

21 april 2012 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - In een auto hebben agenten een tas met daarin navigatiesystemen gevonden. Politiemensen controleerden de auto met twee inzittenden op de rijksweg A15 bij Alblasserdam. Dat gebeurde op zaterdag 21 april 2012 rond 04.45 uur. Bij deze controle bleek dat de bestuurder geen rijbewijs had.

De politiemensen mochten in de auto kijken en vonden onder de bodem van de kofferbak op de plek van het reservewiel een tas. Hierin zaten vijf inbouwnavigatiesystemen voor het automerk Volkswagen. Op de tas lag wat kleding. De politie onderzoekt of de systemen afkomstig zijn van diefstal. De twee inzittenden, mannen van 22 en 23 jaar uit Utrecht zijn aangehouden.

Lees meer over:

A15 navigatiesystemen
Deel dit bericht met je vrienden!