vrijdag 4 december 2020

Alles over Alblasserdam

Gewonden bij aanrijding, drie verdachten aangehouden

29 april 2012

ALBLASSERDAM - Bij een aanrijding op De Kabelbaal is een fietser ernstig gewond geraakt.

Bij het ongeval waren een auto en drie fietsers betrokken. Twee fietsers raakten gewond, waarvan een ernstig. De ernstig gewonde fietser, een 19-jarige man uit Papendrecht, is ter behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De auto die betrokken was bij de aanrijding is door agenten op de Edisonweg aangetroffen. Zij hielden direct de drie inzittenden van de auto aan. Het drietal, een man van 19 jaar uit Dordrecht en twee jongens van 15 en 16 Alblasserdam, is door de politieagenten naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, dat in de nacht van zaterdag op zondag 29 april plaatsvond.

Lees meer over:

edisonweg kabelbaan
Deel dit bericht met je vrienden!