zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

Oefenprogramma Alblasserdam 1

28 juni 2012 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Het oefenprogramma van Alblasserdam 1 voor het seizoen 2012/2013 is bekend. Hoofdtrainer Fop Gouman en zijn assistent Alex de Jong zullen hun elftal voor het eerst in een oefenduel aan het werk zien op zaterdag 4 augustus. Om 14.30 vangt dan op Sportpark Souburgh de wedstrijd tegen tweedeklasser DFC aan. Op 7 augustus zal, eveneens in een thuiswedstrijd, om 19.30 uur worden afgetrapt in de halve finale van het Zilveren Molentoernooi tegen hoofdklasser Nieuw-Lekkerland. De finaledag van dit toernooi is op zaterdag 11 augustus bij vv. Nieuw-Lekkerland. Op dinsdag 14 augustus speelt Alblasserdam 1 om 20.00 uur uit tegen eersteklasser SHO. Vervolgens zal op zaterdag 18 augustus voor het eerst om de beker worden gestreden.

 

Overzicht:

Zaterdag 4 augustus om 14.30 uur: Alblasserdam - DFC

Dinsdag 7 augustus om 19.30 uur: Alblasserdam - Nieuw-Lekkerland (halve finale Zilveren Molentoernooi)

Zaterdag 11 augustus: Finaledag Zilveren Molentoernooi bij vv. Nieuw-Lekkerland

Dinsdag 14 augustus om 20.00 uur: SHO - Alblasserdam

Lees meer over:

voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!