woensdag 8 december 2021

Alles over Alblasserdam

Verdachte aangehouden na steekpartij in woning

13 juli 2012

ALBLASSERDAM - In een woning op de Randweg hebben politieagenten een man aangehouden nadat daar een steekpartij had plaats gevonden.

Op donderdagochtend 12 juli werd de politie gewaarschuwd over de steekpartij, waarop agenten direct ter plaatse gingen. In de woning troffen zij een gewonde 43-jarige man uit Alblasserdam. Hij had enkele steekwonden en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De 57-jarige bewoner werd door agenten in de woning aangehouden en naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Mogelijk is een familieruzie aan de steekpartij vooraf gegaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Lees meer over:

steekpartij
Deel dit bericht met je vrienden!