maandag 25 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Kleding in auto leidt tot aanhoudingen

21 augustus 2012 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Toen politieagenten op maandagavond 20 augustus een auto controleerden op autosnelweg A15 vonden zij geprepareerde tassen en enkele vuilniszakken met kleding. De vier inzittenden werden aangehouden.

Geprepareerde tassen kunnen worden gebruikt om winkeldiefstallen mogelijk te maken. Het in het bezit hebben van dit soort tassen is strafbaar. Ook troffen de agenten drie vuilniszakken met kleding met de alarmlabels er nog aan vast. Omdat deze kleding mogelijk gestolen was hielden de agenten de vier inzittenden, twee mannen van 32 en 41 jaar en twee vrouwen van 18 en 28 jaar zonder vaste woonplaats, direct aan. Ze zitten nog vast op het politiebureau en worden verhoord. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer over:

A15 aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!