woensdag 8 december 2021

Alles over Alblasserdam

Echtpaar Van der Boor-Gaal viert Briljanten bruiloft

25 november 2012

ALBLASSERDAM - Op 28 oktober was het de dag..., toen waren Wouter van der Goor en Hester Gaal 65 jaar getrouwd. Door omstandigheden was er toen geen pers aanwezig, maar nu, op de 24ste november kwamen De fotografen, samen met wethouder Veerman nogmaals bij de familie om een en ander vast te leggen, want het is een unicum, zo lang zijn deze van oorsprong Papendrechters al getrouwd. Ze wonen sinds 13 jaar in Alblasserdam,

Waar de thans bijna 90 jarige Wouter zich overwegend bezig houdt met assistentie aan zijn 86 jarige Hester in de huishouding en, niet te vergeten, aan zijn duiven. Hij woont dan ook vlakbij het clubgebouw van de duivenvereniging.

Wouter heeft in zijn werkzame carriere 29 bazen gehad. Hard werken, dat wel, maar zijn duiven, daar houdt hij al sinds 1953 van. En dat is een liefde die altijd zal blijven bestaan.

Samen heeft het echtpaar 4 kinderen, 10 kleinkinderen en 13 achterkleinkinderen. Gezamenlijk hebben zij hun briljanten bruiloft in huiselijke kring gevierd.

Foto: Joop Aret

Lees meer over:

huwelijk
Deel dit bericht met je vrienden!