woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Vrije inloop zaaltrainingen F- en minipupillen vv Alblasserdam

8 december 2012 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Gedurende de winterstop houdt voetbalvereniging Alblasserdam trainingen voor de F- en minipupillen in Sporthal Blokweer met vrije inloop. De zaaltrainingen starten op woensdag 12 december en alle kinderen van vier tot en met acht jaar mogen vrijblijvend meedoen.

De trainingen vinden vanaf 12 december tot en met 27 februari iedere woensdag plaats, behoudens 26 december (tweede kerstdag) en 2 januari (vakantie). De F-pupillen, kinderen in de leeftijdscategorie van zeven en acht jaar, trainen van 14.00-15.00 uur. De kabouters/minipupillen, de vier- en vijfjarigen, trainen van 15.00-16.00 uur. De trainingen zullen worden geleid door een gemotiveerde en enthousiaste groep trainers.

Dit seizoen begon de voetbalvereniging met slechts twee kabouters, inmiddels is dat aantal gegroeid naar acht. Zij hebben in de tussentijd al vier leuke oefenwedstrijdjes gehad op het veld waarbij het plezier er vanaf spat. Na de winterstop zal er tenminste één minipupillenteam worden ingeschreven voor een competitie. Met nog een paar spelertjes erbij kunnen er zelfs twee teams voor een competitie worden aangemeld.

Lees meer over:

voetbal vv alblasserdam
Deel dit bericht met je vrienden!