woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

VV Alblasserdam weer gestegen naar 400 leden

1 februari 2013 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - Voetbalvereniging Alblasserdam is weer naar 400 leden gestegen. Waar de club het seizoen begon met slechts 328 leden is dit een verbluffend resultaat. Niet geheel toevallig is het 400e lid een jongen uit de kaboutercategorie. De enorme ledenaanwas is namelijk vooral tot stand gekomen door een explosief groeiende jeugdafdeling.

Alblasserdam focust zich op de jeugd. De jeugdcommissie is ruim bezet en in iedere leeftijdscategorie is er tenminste één gediplomeerde trainer te vinden. Tevens worden er vele leuke evenementen voor de junioren en pupillen georganiseerd.
 
Zaaltrainingen
In februari kunnen niet-leden van vier tot en met acht jaar nog altijd vrijblijvend op woensdagen meedoen met zaaltrainingen in Sport Centrum Blokweer. Die van zeven en acht jaar trainen dan van 14.00-14.50 uur. De kinderen van vier tot en met zes jaar starten om 15.00 uur en stoppen vijftig minuten later.

Lees meer over:

jeugd voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!