donderdag 3 december 2020

Alles over Alblasserdam

Informatiebijeenkomst over zonnepanelen

19 maart 2013

ALBLASSERDAM - Op maandag 25 maart 2013 vindt van 19.30 tot 21.00 uur in cultureel centrum Landvast een informatiebijeenkomst plaats over de groepsaankoop zonnepanelen. De gemeente Alblasserdam organiseert deze groepsaankoop samen met de andere gemeenten in de Drechtsteden. Iedereen is van harte welkom.

Programma
In de vijf andere Drechtsteden hebben al informatiebijeenkomsten plaatsgevonden. Deze bijeenkomsten zijn druk bezocht. Alblasserdam sluit aanstaande maandag de rij. Wethouder Veerman (duurzaamheid) is aanwezig om de informatiebijeenkomst te openen. Vervolgens zal Ruud Frijstein van iChoosr, die in opdracht van de Drechtsteden de groepsaankoop organiseert, de actie toelichten. Tot slot is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar informatieavond@SamenZonneEnergie.nl. In de e-mail geeft u aan met hoeveel personen u de bijeenkomst in Alblasserdam wilt bijwonen.
 
Gratis en vrijblijvend inschrijven
Tot en met 1 april kunnen huiseigenaren zich op www.SamenZonneEnergie.nl gratis en vrijblijvend inschrijven voor een persoonlijk aanbod. Op 2 april vindt er een veiling plaats, waarna alle inschrijvers vanaf 15 april het persoonlijke aanbod ontvangen en een besluit kunnen nemen. De zonnepanelen liggen uiterlijk 27 september 2013 op de daken. Inmiddels hebben al ruim 2.300 mensen zich ingeschreven voor de groepsaankoop.

Lees meer over:

zonnepanelen duurzaamheid
Deel dit bericht met je vrienden!