woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Technische staf voetbalvereniging Alblasserdam bekend

6 april 2013 (door Ad van Herk)

ALBLASSERDAM - De technische commissie van voetbalvereniging Alblasserdam heeft zijn huiswerk af voor het seizoen 2013/2014. De trainers van de selectie-elftallen vanaf de D-jeugd en die van de hoogst spelende seniorenelftallen zijn bekend.

Buddy Vogel trainde in de afgelopen vijf jaar de A-jeugd van vv Drechtstreek en zal vanaf augustus dit jaar de A1 van de oranjewitten coachen. Abe van der Graaf zal de trainingen van de B1 op zich nemen. Hij kent een verleden bij de jeugd van De Zwerver en trainde tot voor kort het eerste elftal van SC Amstelwijck. Ton Lemans blijft werkzaam met de junioren van C1. Fabian Schouten trainde geruime tijd de jongste pupillen bij de Damdorpers en neemt in de nieuwe jaargang de D1 onder zijn hoede.
 
Bij de senioren was al eerder bekend dat hoofdtrainer Fop Gouman en zijn assistent Alexander de Jong bij het vlaggenschip van Alblasserdam werkzaam blijven. Het tweede elftal zal door Dennis Schoonewil – huidig B1-trainer – worden getraind. Dankzij een flink aantal aanmeldingen zal er een nieuw en jong derde elftal worden geformeerd. Ismael Gozek, die de jeugd bij Alblasserdam doorliep, zal deze jonge groep onder zijn hoede nemen.
 
Overzicht:
 
A1 – Buddy Vogel
B1 – Abe van der Graaf
C1 – Ton Lemans
D1 – Fabian Schouten
 
1e – Fop Gouman en Alexander de Jong
2e – Dennis Schoonewil
3e – Ismael Gozek

Lees meer over:

voetbal trainers
Deel dit bericht met je vrienden!