vrijdag 4 december 2020

Alles over Alblasserdam

Vrachtauto gestolen aan de Edisonweg

15 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - In de nacht van vrijdag op zaterdag (12-13 april) om 2 uur ‘s nachts is van het bedrijfsterrein van Den Ouden Tanktransport aan de Edisonweg een Volvo trekker FH 460 (zie afbeelding) gestolen. 

Er zijn wat camerabeelden, maar die zijn naar alle waarschijnlijkheid te onduidelijk. Beide sleutels van het voertuig zijn nog aanwezig. De boordcomputer voor het starten is al volledig buiten werking gesteld. 
 
De startonderbreking d.m.v. sleutelherkenning heeft niet gefunctioneerd. Hier zijn profs bezig geweest. Opvallend aan deze auto is de bevestiging van de dieselolietank. Er zitten geen banden om de tank waardoor het een effen geheel is.
 
De eigenaar roept op om dit bericht zoveel mogelijk te verspreiden. Mocht iemand tips/aanwijzingen hebben, laat het dan weten via www.denoudentanktransport.nl

Lees meer over:

edisonweg vrachtauto gestolen
Deel dit bericht met je vrienden!