donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Burgemeester Blase onthult herinneringsmonument

1 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op dinsdag 30 april 2013 om 12.15 uur heeft burgemeester Bert Blase met een aantal kinderen van diverse scholen een herinneringsmonument voor de inhuldiging van koning Willem-Alexander onthuld. Het monument werd geplaatst bij een nieuwe Koningslinde, die is geplant bij het oorlogsmonument in de Polderstraat.

Koningslinde
Al generaties lang is het een traditie om bij dit soort bijzondere momenten een boom te planten. De gemeente Alblasserdam doet ook al jaren mee met deze traditie. Voor de inhuldiging van koning Willem-Alexander is daarom een nieuwe Koningslinde geplant in de Polderstraat.
 
Foto: Joop Aret.
 
Deel dit bericht met je vrienden!